Restaurant La Bonne: van alle markten thuis

Restaurant La Bonne: van alle markten thuis

RESTAURANT LA BONNE

Nederland kent veel goede restaurants. Het is echter lastig een keuze te maken, omdat deze keuze erg afhangt van jouw smaak. De Franse keuken is nog altijd razend populair in Nederland. Dat verklaart ook de populariteit van Restaurant La Bonne. Ben jij ook zo dol op de Franse keuken? Dan moet je dit restaurant echt een keer proberen.

RESTAURANT LA BONNE

Laat je verrassen door de chef

Je kunt natuurlijk gerechten kiezen van de kaart bij Restaurant La Bonne, net als bij de meeste andere restaurants. Het hoeft echter niet. Als je het aandurft, kun je kiezen voor een verrassingsmenu. Zo’n menu bestaat uit meerdere gangen. Je kunt gaan voor een relatief klein menu met vier gangen maar het mag ook oplopen tot zes. Dat is helemaal afhankelijk van hoeveel jij wil eten. 

Nieuwe dingen proberen

Tijdens zo’n verrassingsmenu krijg je dus vier, vijf of zes gerechten op tafel die je niet zelf uit hebt gekozen. Zo kun je van alles proberen, en dat is precies wat zoveel mensen er leuk aan vinden. Je hoeft niet meer een kwartier naar de kaart te staren om toch nog het gerecht van je buurman te zien en te denken: had ik dat maar besteld. Zo probeer je van alles in een avond!

diverse gerechten

Maak je avond af

Houden jullie wel van een wijntje? Kies dan voor het wijnarrangement van Restaurant La Bonne. Je krijgt dan bij je verrassingsmenu ook telkens een nieuwe wijn. De wijn is aangepast op de gang die je geserveerd krijgt.