Haal de Beste Premium Koffie in Huis

Haal de Beste Premium Koffie in Huis

illy koffie bestellen

Veel mensen zijn dol op koffie, het is dan ook geen verrassing dat er enorm veel koffiemerken verkrijgbaar zijn. Maar welke merken staan nou garant voor een heerlijke premium ervaring? In dit artikel benoem ik drie premium koffie merken die een positieve smaak explosie in jouw mond veroorzaken.

illy koffie bestellen

Illy Koffie

In de betere restaurants krijg je vaak een bakje Illy Koffie voorgeschoteld, het is misschien wel de beste koffie die er op de markt verkrijgbaar is. De koffie is heerlijk, en veel liefhebbers zweren bij het merk omdat het is gemaakt van 100% koffiebonen, zonder dat er iets aan is toegevoegd. Illy koffie is afkomstig uit Italië, en vernoemd naar de oprichter Francesco Illy. Overal ter wereld drinken mensen al vele jaren de premium koffie van Illy. Je kunt zelf Illy koffie bestellen, je hoeft niet per se naar een duur restaurant om het te drinken. Wanneer je over een bonenmachine beschikt maak je thuis in een handomdraai een heerlijk bakje Illy koffie.

Lavazza

Een ander premium koffiemerk is ook afkomstig uit Italië, namelijk Lavazza. Het is net als Illy één van de grootse premium koffiemerken van de wereld. Wanneer je een koffiedrinker bent, moet je deze koffie zeker wel eens hebben gedronken. Het merk is vernoemd naar de eigenaar Luigi Lavazza, die al in 1895 zijn eerste winkel opende in Turijn. Lavazza verkoopt niet alleen koffie, maar ook koffiemachines. Eerst alleen aan de horeca, maar tegenwoordig ook aan consumenten.

Segafredo

Het is misschien geen verrassing meer, maar ook Segafredo komt uit Italië. Je mag dus wel stellen dat Italianen goed zijn in het maken van een lekker bakje koffie. Het merk is onderdeel van de Massimo Zanetti Beverage Group, met een omzet van meer dan 1 miljard zijn ze ook direct de grootste private onderneming in de koffiebusiness. Segafredo levert koffiebonen, gemalen koffie, maar ook capsules en pads.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *