Een bbq met een mooie variatie aan vlees en veel gezelligheid

Een bbq met een mooie variatie aan vlees en veel gezelligheid

De weersvoorspellingen zijn goed! Tijd om de bbq af te stoffen en een heerlijke bbq te verzorgen voor je familie en vrienden. Het bier staat koud, de wijn staat op tafel en de nieuwste zomerse tracks komen uit de boxen. Wat ontbreekt er nog? Een lekker stukje vlees. En wat is er nu makkelijk bij een bbq dan een bbq vlees pakket te bestellen?

Compleet bbq vlees pakket

Als je kiest voor een bbq vlees pakket wordt je volledig ontzorgd. De bbq vlees pakketten bevatten een mooie variatie aan vlees. Je kunt zelf een pakket kiezen dat bij je past. Het is zelfs mogelijk om naast het vlees ook de salade, sauzen en brood te bestellen in het pakket. Je kunt lekker ontspannen in je achtertuin en hoeft alleen de deur op te doen als jouw pakket wordt bezorgd. Het vlees is vers en wordt gekoeld bezorgd. Wat wil je nog meer?

Stel je pakket zelf samen

Lust je niet alles en kies je graag zelf je wat je op je bord hebt liggen. Maak dan zelf een keuze uit het ruime aanbod op www.bbqholland.nl. Gemarineerde speklappen, shaslicks, of heb je liever een visspies? Jouw barbecue wordt van A tot Z geregeld. Zelfs aan de visliefhebbers is gedacht. Er zijn ook verschillende visspiezen te bestellen. Zet de bbq maar aan en beleef een onvergetelijke avond.

Drie tips voor een gezellige barbecue- avond

Goed vlees is één ding, maar hoe zorg je nu voor de perfecte barbecue avond? We zetten vijf tips voor je op een rijtje

Drank

Bij een barbecue zijn de juiste drankjes minstens zo belangrijk. Denk aan een goede fles wijn, een heerlijk witbiertje of een lekker karaf met ijswater en fruit.

Zomerse muziek

Ook goede muziek kan bij een gezellige bbq-avond niet ontbreken! Wist je dat Spotify verschillende barbecue-playslists heeft?

Goed gezelschap

Tot slot nodig je natuurlijk je leukste vrienden uit op jouw barbecue-avond! Want in goed gezelschap smaakt alles beter! Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *